Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

1. Szállítási mód:

Házhoz szállítás futárszolgálattal (GLS futárszolgálat)

bruttó 40 000 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítjuk házhoz futárszolgálatunk segítségével. A bruttó 40 000 Ft alatti rendelések kiszállításának díja nettó 1 490 Ft + ÁFA.
A szállítási idő annak függvénye, hogy a megrendelt termék a magyarországi raktárban legyen. A magyarországi raktár készletére vonatkozóan a szállítási idő 3-5 munkanap. A külső raktározás esetén a szállítási idő 7-8 munkanap.

2. Fizetési módok:

Utánvét: a megrendelés az átvételekor készpénzzel is kiegyenlíthető a Partnereinknél (futárszolgálat, GLS).

Utánvét kezelési költsége: értékhatártól függetlenül, az utánvétes fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén az utánvét kezelési költsége bruttó 750 Ft.
A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Önnek a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszi és ki nem fizeti, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték az Ön számára. Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg. A biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük.

 

Banki átutalás: a Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) átvételére.

 

Bankkártyás fizetés:  a bankkártyás fizetéshez a CIB Bank nyújt hátteret. A megrendelt termékek ellenértékének rendezésére a vásárlás után van lehetőség.
Ezt követően a bankkártyás fizetési ablak nem hívható elő.

Fizetéshez használható kártyatípusok:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya

Keresés