Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyermeknap 2022 - Közös élmények, örömteli pillanatok!

Gyermeknap 2022 -  Közös élmények, örömteli pillanatok!
Mi jut eszedbe akkor, amikor a gyermekkorodról kérdeznek? Az ártatlanság, a csínytevések, a játékok, a veszekedések? Most csukd be a szemed és képzeld el, hogy újra kisgyerek vagy! Tovább olvasom...

 

Olvasási idő: 4 perc

2022.05.23

 

Így, felnőttként, ugye neked is hiányzik az, mikor felhőtlenül tudtál játszani, ugrálni, hangosan énekelni vagy táncolni az esőben? Igen, tudat alatt, a legtöbb embernek hiányzik a felhőtlen gyerekkor.

 

Kérlek, hogy ezen a gyermeknapon ünnepelj a gyermekeddel!

Ünnepeld vele az elfeledett gyermekkorodat!

 

Úgy gondolod, hogy felnőttként már nincs helye az életedben a régi bolondozásoknak? Persze, felnőttként már jobban odafigyelünk a helyes viselkedésre és ahogy telik az idő, ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz. De azt javaslom, hogy május utolsó vasárnapján, gyereknapon, engedd el magad, hagyd, hogy a benned rejtőzködő kisgyermek előbújjon!

Lehet, hogy elsőre furcsának tűnik ez a kérés, de talán így, még ha rövid időre is, de visszatérhetne a lelkedbe, az „idő ráncai alatt” felejtett elevenség és gyermeki vidámság.

Próbáljuk meg minden évben, május végén, mi is a gyermekeinkkel együtt felidézni, azt a tengernyi sok mindent, ami most, felnőttként, hiányzik a gyerekkorunkból.

Hiszen annyi mindent tehetünk önmagunkért! Tedd azt a gyermeknapon, amit a gyerekkorodban nagyon szerettél! Például rajzolj, élvezd a hintázást, a futást, a táncot vagy a csokoládéevést. Vagy csinálj bármit, ami jól esik.

Vegyél magadnak egy jegyet a vidámparkba! Tégy őrült dolgokat! Ülj fel a körhintára vagy a hullámvasútra, arra, amelytől egykor féltél, és amelytől a hideg futkosott a hátadon. Kiabáld ki a tüdődet a szellemvasúton! Próbáld ki a céllövöldét, a találatodat pedig ünnepeld meg egy vattacukorral!

Rajzolj! Régen mindannyian szerettünk rajzolni. Színezés. Filcek, zsírkréták, vízfestékek és még sok más dolog, ami felszínre hozta a kreatív oldalunkat. A rajzfüzet volt a kedvenced az iskolában? Vegyél néhány zsírkrétát, ceruzát, radírt és sok-sok lapot. Nézd meg, hogy tudsz-e még olyan szépen rajzolni, mint régen!

 

Festés

 

Felejtsd el, hogy mit gondolnak rólad, légy boldog, légy gyerekes!

Tölts több időt a gyermekeddel, rosszalkodjatok, csibészkedjetek együtt!

 

Játsszatok együtt a szabadban!

Lepd meg egy szép labdával és menjetek el a közeli parkba vagy játszótérre: focizzatok, kézilabdázzatok, élvezzétek az együtt töltött időt. A Winner csodaszép labdái (legyen akár focilabda, kézilabda. kosárlabda, röplabda) nem fognak csalódást okozni.

 

Winner focilabda

 

Színezzetek együtt!

Az asztalhoz ülni egy üres papírral a gyerekek számára mindig izgalmas. De mit szólnál egy kis változatossághoz? Ismered a színezhető párnákat? Pompás ajándék ez kreatív gyerekeknek. A közösen elkészített párna egész évben díszíti a gyerekszobát. Később jó lesz majd ránézni, jó lesz majd emlékezni.

 

Olvassatok együtt a kertben vagy a verandán!

Ehhez már csak egy kényelmes babzsákfotel hiányzik! Az Értékmarket webshop oldalán szebbnél szebb színű és különböző méretű foteleket találsz. Tudod miért olyan kényelmesek és miért érzed úgy, hogy nem akarsz felállni belőlük?  Az apró golyócskáktól, amelyeket beletöltöttünk. A babzsákon semmi nem nyom, komfortos, pihenésre csábít.

 

Babzsákfotel

 

Reggel lepd meg a gyermekedet egy kedves, figurás szendviccsel!

Egy mókás szendvicsnek senki nem tud ellenállni, ebédre pedig készítsd a kedvenc ételét.

 

Figurás szendvics

 

Gyermeknapon hozd vissza a régi gyermeki mosolyt az arcodra, a

felhőtlen örömöt a lelkedbe és éld át a csillogást a gyermekeid

szemében!

 

 

Érdekesnek találtad? Kérlek oszd meg!

Tartalomhoz tartozó címkék: Sport Szabadidő

Keresés